Panel Raporlama Modülümüz Çıktı!

Haberler

Panel Raporlama Modülümüz Çıktı!

Yıllar içerisinde her varlık yaşlanır. İnsanlar... Arabalar... Eşyalar... Hatta sistemler... 

Biz burada, “insan ve sistem” arasındaki önemli farka dikkatinizi çekmek istiyoruz. Yıllar içerisinde “insanlar” yaşlandıkça tecrübelenirken, “sistemler” ise teknoloji geliştikçe geriler, hatta çöker. 

Vio panel raporlama sistemimizle, gelin iş yerinizde “tecrübe ve en genç teknolojiyi” birleştirelim. Her geçen gün hız kazanan teknolojik gelişmeleri sisteminize enjekte edip, çağın gerisinde kalmanızı engelleyelim. 

Vio panel raporlama sistemimizle internetin olduğu her yerde; telefon, tablet yada bilgisayarınızdan, işletmenizle ilgili kritik verilere ulaşabilir, ne durumda olduğunuzu anında görebilirsiniz. Hatta bu bilgileri; çizgi grafiği, pasta dilim grafiği gibi sizlere sunduğumuz çeşitli görsel metotlarla görebilir; satışlarınızın hangi bölgede, ne kadar bir paya sahip olduğunu tespit edebilir, Ayrı ayrı bölgeleri tek yerde raporlayabilirsiniz. Üstelik bunu, ekrana istediğiniz kadar rapor yerleştirerek yapabilirsiniz. 

Logonuz gibi size özel her türlü bilgiyi tanımlayabileceğiniz, kişisel tanımlama yapmanıza olanak sunan Vio Panel Raporlama sistemimizle; stok, cari, ürün alım, kalite kontrol gibi bilgileri girerken, “ek saha” özelliğimiz sayesinde, farklı her ürününüze ek saha oluşturabilirsiniz. 

Gelelim en önemli iki detaya...
Birincisi Vio’nun sizlere sunduğu tüm bu kolaylıkları “ışık hızında” yapacaksınız. İkincisi de, kısıtlı yetkilendirme yaparak, farklı departmandaki çalışanlarınızın, sadece kendi alanındaki bilgileri görmesine izin verip, diğer bilgilere ulaşmalarına kısıtlama getirebileceksiniz. Kısacası Vio Panel Raporlama sayesinde, işletmenizde “patron” olmanın lüksünü, sonuna kadar yaşayabileceksiniz. 

Vio ailesi olarak, sizleri panel raporlama sistemimizle tanışmak ve daha da fazlası için bekliyor, çağın gerisinde kalmamanız adına son teknolojiye davet ediyoruz. 

Vio panel raporlama, işletmenizin gençlik aşısı...